INFORMATION ANGÅENDE COVID-19 (CORONAVIRUS)


2020-03-21

Våra kunder är viktiga för oss. Vi vill kunna fortsätta erbjuda er god service och planerar därför inga förändringar av våra öppettider i nuläget. Du kan fortsätta att köpa och sälja föremål via våra onlineauktioner precis som vanligt.
Nedan har vi listat vad vi som företag gör och vad du som kund kan göra för att minska spridningen av coronaviruset Covid-19.

Vad vi gör
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om försiktighetsåtgärder.
Om någon i personalen skulle uppvisa symptom så ska personen stanna hemma från arbetet tills det att hen varit symptomfri i två dagar. Med anledning av detta ber vi er att ha överseende med att vi periodvis kan komma att ha minskad personalstyrka vilket kan medföra att det ibland tar längre tid för oss att svara i telefon, mail samt administrera in- och utbetalningar.

Vad du som kund kan göra
Stanna hemma om du är sjuk eller misstänker att du varit i kontakt med någon smittad.
Du kan låta ombud hämta dina föremål eller meddela oss i förväg så att vi kan förbereda föremålen och därmed korta ner din besökstid. Är föremålen betalda kan vi efter önskemål ordna så att de blir utställda utanför auktionslokalen.

Förlängd lagerfrist
För att underlätta för dig som kund erbjuder vi möjlighet att förlänga lagertiden för mindre föremål, förutsatt att du betalar din faktura inom utsatt tid och kontaktar oss angående detta.
Vi kan i viss mån även erbjuda avhämtning av köpta föremål utanför våra ordinarie öppettider, dock endast efter överenskommelse.


LARS LERIN såld för 196 000 kr
Inlämning pågår till nästa kvalitetsauktion
MYNT
Just nu stor efterfrågan på mynt, smycken, fickur